Diensten

Naast het ontwerp en tekenwerk voor uw gebouw, kunnen wij u ook van dienst zijn bij de volgende bouwkundige zaken:

Bouwbegeleiding

Voor ons hoeft het niet op te houden op het moment dat de tekeningen klaar zijn. We staan u graag bij in de uitvoering van het project. Wij weten als geen ander precies hoe we een -voor u- zo goed mogelijk eindresultaat kunnen neerzetten. Verder kunnen wij u de zorg uit handen nemen in het contact met aannemers en leveranciers en kunnen wij voor u de prijsopgaves vergelijken zodat u zeker weet dat u het beste aanbod krijgt.

Aankoopbegeleiding

U heeft eindelijk uw droomhuis gevonden, maar wilt niet dat dit een nachtmerrie wordt? Wij kunnen voor u de aankoopbegeleiding verzorgen. Onze ervaren mensen kunnen u op de eventuele gebreken en aandachtspunten van uw toekomstige woning wijzen. Indien gewenst kunnen wij ook een bouwkundig rapport voor u opstellen.

Advies

U heeft last van scheuren in de muur, een vochtige kelder, een vermoeden van asbesthoudend materiaal of dergelijke en u weet niet wat u hiermee het beste kunt doen. Wij kunnen als onafhankelijk bureau u hierin bijstaan om deze problemen op te lossen. We sporen de oorzaak van het probleem op en zoeken samen met u naar een oplossing.

Constructie

Wij kunnen voor u tevens de constructieberekeningen en -tekeningen verzorgen.

Bouwbesluitberekeningen

Wij kunnen voor u tevens de bouwbesluitberekeningen en -tekeningen verzorgen.